Kunstnerprofil  //  Kirsten Zobbe

   Billeder, der roterer, kan være solgt.

Kunstnermenu

Kirsten Zobbe
Født 1956
 / 
i Danmark
 / 
Billedkunstner

Medlem af: 
Kunstnergruppen FOKUS / Vestjyske Kunstnere

Kirsten Zobbe er uddannet pædagog, dybdeterapeut og seksualvejleder og er i dag tilknyttet Skive Tekniske Skolehjem som tilsynsførende og mentor. Hun har desuden været forstander på institutioner for udviklingshæmmede i mange år. Derudover underviser hun og er foredragsholder.

Hendes kunstneriske karriere har udviklet sig gennem årene, men fra midten af forrige årti har hun helliget sig maleriet på fuld tid. Kirsten Zobbe har deltaget i mange malerkurser i både ind- og udland og hun har haft mange studierejser, primært til de sydlige lande i Europa.

Siden 2005 er det gået stærkt med mange udstillinger i kunstforeninger, på gallerier og i kulturhuse og hun har flere censurerede udstillinger bag sig. Hun har solgt til flere offentlige og private institutioner.

Kirsten Zobbe maler sine kunstværker med spartel og pensel og afslutter med en fernis, der giver billederne dybde og kraft. Hun anvender mange ting i billederne, bl.a. papir, stof, sand samt forskellige stoffarver. Hun inspireres af mennesker, deres livsglæde og energi og dagens stemning, samt musikken i deres fælles atelier, som skaber baggrunden for skabelsen af kunstværkerne.