Kunstnerprofil  //  Per Flemming - Vesterhavet

   Billeder, der roterer, kan være solgt.

Kunstnermenu

Per Flemming - Vesterhavet
Født 1940
 / 
i Danmark
 / 
Billedkunstner

Medlem af: 
BKF - Billedkunstnernes forbund

Per Flemming har en mere end 40 år lang kunstnerkarriere bag sig og har levet professionelt af sin karriere siden midt 70’erne. Han har deltaget på flere anerkendte censurerede udstillinger bl.a. "Den Frie" i København, Charlottenborgs Forårsudstilling 1973, 1975, 1976 og 1978, Kunstnernes Påskeudstilling (KP) 1977, Kunstnernes Sommerudstilling (KS) i 1975, Århus Kunstbygning. Han har ligeledes haft utallige separat- og gruppeudstillinger i kunstforeninger og på en lang række gallerier, kulturhuse, Kunst På Arbejdspladsen og deltaget på flere kunstmesser.
 
Per Flemming har solgt til flere kunstmuseer, bl.a. Varde Kunstmuseum, Ribe Kunstmuseum, Kolding Kunstmuseum og Tønder Kunstmuseum. Han har solgt sine værker til Arbejds- og Socialministeriet, Københavns Havn, Roskilde Amts Kunstfond, utallige kommuner og til det meste af verden, men især i Tyskland, England, Norge og Sverige og til flere private og offentlige institutioner og industrivirksomheder.
 
Per Flemming arbejder hovedsageligt i naturalistiske kompositioner og finder inspirationen på sine mange studieture. Især de røde tegltage i Skagen og Gudhjem på Bornholm, sommerhusområderne ved Vesterhavet, Færøerne, det jyske hede landskab, Christianshavn og Nyhavn har hans store interesse.
 
Selv siger Per Flemming: "Uanset om motivet er et landskab, et blomster- eller et bybillede, så holder jeg mig til de store pensler, for at undgå nusseriet. De brede penselstrøg giver mig suset og oplevelsen af de spontane indtryk".