Kunstnerprofil  //  Susanne Butcher

   Billeder, der roterer, kan være solgt.

Susanne Butcher
Født 1970
 / 
i Danmark
 / 
Billedkunstner

Susanne Butcher har en baggrund som pædagog og har været ansvarlig for billedkunstværkstedet på Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center i Risskov i perioden 2000 - 2008. Hun valgte i midten af forrige årti, at leve som billedkunstner med eget atalier.  Sussanne Butcher har været bosat i Canada i 1970- 1972 og i USA I 1984-1985.

Siden midten af forrige årti, er det gået stærkt for Susanne Butcher, med flere solo- og fællesudstillinger, et salg til mange hjem og virksomheder i Danmark men også til privatsamlere i Sverige, Tyskland og England. Hun har levet værker til TV-serien "2900 Happiness" i 2008 og 2009. Susanne Butcher har deltaget på flere kunstmesser, og udstillet hos adskillige kunstforeninger, og flere gallerier.

De figurative elementer i Susanne Butchers værker præsenteres på en og samme gange, via stram styring og med en forkærlighed for at lade underbevidstheden være det bærende element, der efterlader et koloristisk, ekspressivt og organisk udtryk. Hendes værker åbner for beskuernes egne fortolkninger af indtryk.