Kunst i din virksomhed

Kunst på arbejdspladsen gør din virksomhed til en kunstudstilling, hvor der løbende kommer nye, inspirerende og tankevækkende kunstværker på væggende — altid i høj kvalitet og det er meget enkelt at komme igang.

Aftaler fra kun:

1333,- pr. mdr. ex. moms

En smagsprøve på stilarter vi tilbyder dig

Bemærk at disse foto tjener som inspiration. Enkelte af værkerne du ser her kunne være ude at udstille eller kunne allereder være solgt.

kunst på arbejspladsen
01

Lav en aftale

Vi har ingen skriftlige kontrakter, og du binder dig ikke til mere end 3 måneder ad gangen, når du laver en aftale med Kunst På Arbejdspladsen. Vi stoler på, at de kunstoplevelser, vi giver dig er så gode at du forsat er kunde hos os.

02

Vi hænger op

Vi finder sammen med dig de rigtige placeringer til værkerne. Vi sørger for alle praktiske opgaver. Virksomheden skal blot nyde udstillingen. Du får ved samme lejlighed en flot kunstmappe med vore 48 billedkunstnere og på den aktuelle udstilling.

03

Vi skifter udstillinger

Efter tre måneder kommer vi igen og skifter udstillingen. Ønsker du at eje et kunstværk kan det lade sig gøre. Ved hver udstilling får du et gavekort på 3.000 kr.,som kan bruges til køb af maleri fra udstillingen eller senere i vores kunstcenter.

Nye oplevelser
Nye oplevelser

Vi skifter udstilling hver tredje måned

Det er enkelt

Vi sørger for alt det praktiske

All risk forsikring

Du løber ingen risiko. Vi har forsikret alle forhold

Gavekort

Gavekort kan samles til et større indkøb, eller deles i mindre til brug ved receptioner, jubilæer eller medarbejdergaver.

Gratis kunstmaterialer

Du modtager brochuremateriale på kunstneren, kunstpostkort og kunstbøger som en del af aftalen.

Udfyld formularen for at høre mere