Særudstilling

Eva Dahl Angaard, Helle Louise Kierkegaard – LUI, Yrsa Dunvad

fra søndag 21/08 2022 til mandag 20/03 2023
3 anerkendte kunstnere udstiller i vores særlige 170m2 udstillingslokale, hvor hele indretningen er holdt helt i sort med lamper som giver en helt exceptionel oplevelse af kunsten.

Eva Dahl Angaard

Eva Dahl Angaard er færdiguddannet i 2003 fra Randers Kunstskole med tegning og maleri som hovedfag.

Hun spænder vidt i sin kunst, fra malerier til brugskunst og skulptur.

Helle Louise Kierkegaard – LUI

Helle-Louise Kierkegaard - Lui er af profession og baggrund selvstændig udøvende kunstner med en Bachelor of Fine Art fra Miami University, foredragsholder og billedkunstlærer. Hun har siden 2006 udstillet i mange kunstforeninger og gallerier over hele landet, med enkelte afstikkere til udlandet, bl.a. i Luxembourg, Norge og USA. Hun vandt 1. pris i Miami Art Fair i 2008, hvor hun arbejdede og var bosat i 3 år.”Jeg maler altid kvinder uafhængigt af hvilket tema jeg er midt i. Sagen er nemlig den, at jeg slet ikke kan lade være. Kvinder fascinerer mig på dybe planer. Jeg fascineres af en kvindes udstråling, måde at bevæge sig på, alt fra hendes politiske og moderlige virke, til hendes erotiske og drømmende tanker….sammen med et faktum at jeg er mor til tre vidunderlige døtre, lever jeg til daglig i en feminin verden, og det er enormt powerfuldt”, udtaler Lui.

Yrsa Dunvad

Yrsa Dunvad er uddannet på Århus Kunstakademi i perioden 1993 - 2004, samt undervist af kunstmaler Eduardo Soza fra Chile og billedkunstner Kàri Svensson fra Færøerne. Hun debiterede på Galleri Spiren i Århus i 1981 og har siden udstillet på flere gallerier og i utallige kunstforeninger. Yrsa Dunvad har ligeledes deltaget på flere kunstmesser, og har udgivet to kunstbøger - seneste i 2017. Hun har flere danske udsmykningsopgaver bag sig og enkelte i Spanien og Sverige.

Yrsa Dunvad er kendt for at male med stor intensitet. Hun har naturen som et gennemgående tema med et kraftig og ekspressionistisk udtryk. Hendes værker udstråler sin helt egen identitet i dejlige og meget koloristiske varme farver.