Medarbejdere

Ole Holger Pedersen

Ole Holger Pedersen

Galleriejer og direktør

Ole Holger Pedersen født i 1951, bosat i Gedved. Uddannet som officer i Flyvevåbnet i midten af 70erne. I 1978, efter 10 år i forsvaret, valgte han at starte privat virksomhed. Forlod forsvaret i 1984 efter 17 år og har siden været direktør i egne virksomheder. Siden 1996, hvor han etablerede Galleri Habsø A/S, har han koncentreret sig om Midtjyllands Kunst Center.

Kunstkonsulenter, indretningsarkitekt og eksterne sælgere

Mette Malund
Mette Malund
Daglig leder og indretningsekspert

Mette Malund født i 1964, bosat i Århus. Hun har siden september 2013 været tilknyttet Midtjyllands Kunst Center som daglig leder. Hun har solid gallerierfaring Før Midtjyllands Kunst Center har hun arbejdet med salg af kunst ved et større galleri i Kolding. Hun er ogsåTidligere ejer af Galleri Malund ved Veerst. Mette Arbejder sideløbende som selvstændig med firma makeover, bolig styling, m.m.

Else Marie Alvad
Else Marie Alvad
Kunstkonsulent, arkitekt og billedkunstner

Else Marie Alvad født i 1954, bosat i Bryrup. Uddannet maler på Århus Kunstakademi i 1977 og siden som arkitekt fra arkitektskolen i Århus i 1988. Har siden 1988 arbejdet som scenograf på utallige musikforestillinger i Danmark og udlandet, bl.a. Opera Nante, Den Jyske Opera, Fredericia Musical Teater og Marie Brolin -Tani Danseteater. Flyttede til Bryrup i 2008 og har sideløbende med jobs som freelance arkitekt/scenograf  været ansat i Midtjyllands Kunst Center.

Tina Wacherhausen
Tina Wacherhausen
Kunstkonsulent og ekstern sælger

Tina L. Wacherhausen født i 1975, bosat i Kjellerup. HA almen i 1998. Siden 1998 arbejdet som sælger/konsulent for større og mindre virksomheder. Har interessen for kunst fra barndomshjemmet og er selv udøvende kunstner. Siden sommeren 2012 har hun været tilknyttet Midtjyllands Kunst Center som kunstkonsulent og har salgsansvaret i Habsø Forlag.

Kirsten
Kirsten Mølgaard
Kunstkonsulent

Kirsten Mølgaard født i 1956, bosat i Give. Uddannet indenfor økonomi og bogholderi. Arbejder som bogholder i et større firma i Give. Har de seneste 20 år været meget kunstinteresseret, med utallige besøg på museer, galleri og kunstmesser.  Ansat i Midtjyllands Kunst Center siden 2011, som kunstkonsulent.

Malene Kløve Dalsgaard
Malene Kløve Dalsgaard
Kunstkonsulent

Malene er uddannet som billedkunstner fra Århus Kunstakademi ved Annette Olesen. Hun er aktiv i kunstnerkollektivet Pakhus 64. Samtidig er hun bag en række udstillinger samt udsmykningsopgaver i erhvervslivet.  Som medlem af Billedkunstnernes Forbund (BKF),  Professionelle Kunstnere og Kunsthåndværkere (ProKK) samt Unge Kunstnere og Formidlere (UKK); er hun utrolig vidende om kunst.

Amalie Skov
Amalie Skov
Kunstkonsulent

Amalie Skov er født i 1998, bosat i Ry. Har arbejdet som fuldtidsansat i et års tid efter hun dimiterede fra Silkeborg Gymnasium i sommeren 2017. Amalie har et mindre fritidsjob som rengørings- og serveringspige på Løvenholt gods i Salten. Ansat siden påsken 2015 i Midtjyllands Kunst Center som servicemedarbejder og kunstkonsulent.

Barthe Risom Holst
Kunstkonsulent, kunstanmelder og TV vært

Barthe Risom Holst, født 1949 og bosat i Bryrup. Er uddannet ved Jydsk Telefon. Senere ved Tele Danmark Erhverv som salgskonsulent og Centerleder i 25 år. Derefter ansat i et datterselskab, der beskæftigede sig med personsikringsudstyr. Har i 12 år været undervisningsansvarlig på kurser i ledelse og samarbejde. Er aktiv indenfor Ældresagen og sidder i lokalbestyrelsen i Them.
Har siden begyndelsen af 2016 været ansat som kunstkonsulent i Midtjyllands Kunst Center.

Kristian Bjørn Rühne
Kristian Bjørn Rühne
Kunstkonsulent og ekstern sælger

Kristian Bjørn Rühne, født i 1968, bosat i Horsens. Efter endt uddannelse i forsvaret, uddannet bankmand i Danske Bank. Har siden 1990 drevet selvstændig trykkeri og handelsvirksomhed. Har siden februar 2017 været ansat i Midtjyllands Kunst Center.

Mona
Mona Agerholm Kjeldsen
Kunstkonsulent

Mona Agerholm født i 1965, bosat i Bryrup. Uddannet indenfor design i 1985. Senere uddannet social-, -special pædagog med speciale i afhængighed, har igennem de sidste 10 år arbejdet i Vejle kommune med rusmidler og socialeudsatte. Har stor interesse for kunst og besøger jævnligt kunstmuseer i både ind- og udland. Har siden 2018 været ansat som kunstkonsulent på deltid i Midtjyllands Kunst Center

Kim Schytt Olesen
Kim Schytt Olesen
Kunstkonsulent

Kim har en entusiasme for kunst og vi var heldige at få ham ombord i foråret 2019. Han er tidligere mesterkok og har blandt andet arbejdet for Claus Meyer ( medejeren af Noma) og har arbejdet hos Bent Brandt, et køkken-udstyrsfirma til erhverv.

Andre funktioner

Poul Mathiassen
Poul Mathiassen
Fotograf og konservator

Poul Mathiassen født i 1944, bosat i Bryrup. Har tidligere været købmand i Bryrup fra 1976 – 1988 og senere forpagter af Skyttehusets Camping i Them fra 1990- 1997. Ansat i Midtjyllands Kunst Center siden 1998, som kunstkonsulent, servicemedarbejder, fotograf og konservator.

Jens Gammelgaard
Jens Gammelgaard
Servicemedarbejder og chauffør

Jens blev født i 1942, og har arbejdet i handel i mange år. Dels som exportchef ved en stor concern og senere som importør og forpagter.