Kunstnerprofil

Conni Østergaard Bønløkke – Grønland

Conni Østergaard Bønløkke – Grønland

Conni Østergaard Bønlykke er uddannet på Århus Kunstskole i 1996-97 og på Århus Kunstakademi i perioden 2009-2012. Efter afslutningen på kunstakademiet blev hun optaget på den censurerede udstilling Kunstnernes Sommerudstilling (KS) i Tistrup. Hun fik sin debut i 1990, og har fundet sit helt eget hjørne i dansk kunst, med mange separatudstillinger på gallerier, i kunstforeninger, kulturhuse og offentlige institutioner og private virksomheder.

Hun har deltaget på flere kunstmesser, og har haft flere større udsmykningsopgaver. Hun har solgt sine værker til private samlinger i både ind- og udland.

"Da jeg ankom med helikopter hen over bygden som skulle være mit hjem et helt år, så jeg så stor skønhed, at det tog pusten fra mig. Jeg vil aldrig glemme det syn der ramte mig, og som jeg til stadighed må male. Nemlig dette smukke landskab helt oppe ved verdens største fjord og verdens største nationalpark.
Jeg havde nok aldrig tænkt, at et landskab ville betyde så meget ej heller naturen. At få øje på en isbjørn lige derude på isen, får blodet til at koge selvom der er minus 35 grader, så behøver man ikke varme huer eller trøjer.
…..Det har været fantastisk og disse oplevelser har sat sig fast i mit hjerte".