Kunstnerprofil

Lars Kristian Hansen

Lars Kristian Hansen

Lars Kristian Hansen har udstillet i mange kunstforeninger, på flere gallerier og deltaget på mange kunstmesser. I 2006 blev han kåret som Årets Kunstner på Kunstmessen "Artville". Han har desuden undervist i billedkunst på aftenskoler. Hans mangeårige erfaring i malerfaget afspejler sig tydeligt i hans stilsikre værker. Han er i stadig udvikling, og i konstant søgen efter det ultimative.

Lars Kristian Hansen er som en trubadur, der svinger fra pop, rock og ballader. Han overfører sine indtryk fra verden omkring ham til sine billeder. Motivet veksler mellem det levende, over i det humoristisk, til det mere rå og grafiske udtryk. Indimellem fanger han det poetiske abstrakte i en farverig lyrisk facon.

Hans billeder er typisk bygget op af mange lag maling med rustik karakter, hvor han oftest anvender akryl på lærred samt enkelte kul-, kridt-, lak- og collageeffekter.
Mageløse kompositioner – fremført i ekstrem vildskab hentet frem fra dybtliggende urkræfter, eller fremført i ekstrem sårbarhed overfor denne verdens kaotiske fremståen. Man vælger selv, hvad man vil tro om Lars Kristian Hansens spændende malerier. Man kan ikke undgå at lade sig gribe af stemningen i billedet, der fortæller en historie, der beskriver et fantastisk øjeblik i nuet.

Videoer af Lars Kristian Hansen