Kunstnerprofil

Pia Amdi – Landskaber

Pia Amdi – Landskaber

Pia Amdi er født i Danmark, men har i en længere årrække boet i både Provence i Frankrig og i Sydindien.

Hendes værker er således påvirket af både Provence i landskabsbillederne og af Indien i forhold til brugen af de mange mønstre og de strålende farver.

Hun er en billedkunstner der er kendt for sine levende, koloristiske figurative malerier. Hendes værker henter inspiration fra de gamle mestre og fusionen af ​​baggrund, forgrund og mellemgrund i Giottos metode. Hun sigter efter at skabe en følelse af harmoni og balance i sine malerier og udforske forholdet mellem inde og ude. Hendes malerier er en fryd for øjet, der inviterer beskueren til at dykke dybere ned i fortællingen og de portrætterede følelser. Samtidig forsøger hun at tilføre noget nyt i form af transparente personer og andre levende væsner.

Hendes billeder er således en eksplosiv blanding af farver, mønstre og indviklede detaljer. Med hvert penselstrøg stræber Pia efter at fortælle en historie og skaber kunstværker, der er rige på mening og dybde.

Pia Amdi er en efterspurgt billedkunstner, der gennem årene haft mange separatudstillinger på gallerier, i kulturhuse og hos kunstforeninger i både ind- og udland. Ydermere har hun deltaget på en række kunstmesser og løst flere større udsmykningsopgaver for både private- og offentlige institutioner.

Videoer af Pia Amdi – Landskaber